marți, 2 martie 2010

Blush Nars Orgasm review

Stiu, stiu - numele e foarte sexy, ma face sa rosesc dar Nars e renumit pentru blush-urile cu nume deocheate (de exemplu Deep Throat :) )
Acest blush este foarte renumit in lumea make-up-ului iar eu am citit foarte multe review-uri pozitive pe blog-uri de make-up din afara, pentru ca la noi nu este inca firma Nars.
Eu am cumparat blush-ul de pe site-ul hqhair.com cu 19.50 lire, unde a fost mult timp out of stock iar acum e available. Stiu ca e scump dar Nars sunt renumiti pentru produse scumpe dar si de calitate, plus ca acest blush cred ca e un must have pentru orice make-up junkie like me :).

Acum despre Orgasm:

Cutia in care este blush-ul este neagra cu logo-ul Nars desenat cu alb, e dintr-un cauciuc foarte placut la atingere si e usor de gasit in geanta. Nu are pensula inclusa. Arata foarte elegant si oglinda chiar se poate folosi e mare si clara.















Blush-ul are o textura foarte fina, e o culoare roz-auriu cu foarte putin shimmer care se potriveste cred eu multor tipuri de ten. E un roz-auriu discret nu e mat dar nici cu foarte mult sclipici.
Imi place foarte mult cum se aseaza pe obraji, tenul meu e deschis la culoare iarna si arata bine dar cred ca la vara pe un ten bronzat va arata superb.
Cred ca numele descrie cel mai bine culoarea :)















Eu il folosesc atunci cand vreau sa adaug putina culoare in obraji (trebui aplicat putin pentru ca e foarte pigmentat) sau in zilele cand nu mai machiez deloc decat cu acest blush.






























Ce ziceti nu e superba culoarea? Eu il recomand cu caldura.

Am incercat sa pun si un swatch pe mana dar nu imi iese nicicum culoarea reala in poze (e mult mai vie culoarea in realitate).
Related Posts with Thumbnails