luni, 27 septembrie 2010

Mac Sable si Satin Taupe

Am si eu doua farduri Mac de ochi - unul luat anul asta din Viena si altul anul trecut.
Deocamdata nu am mai multe pentru ca atunci cand ajung in fata counter-ului Mac mi se pare ca nu stiu pe ce sa pun mana si nu ma pot hotari la nimic :) in plus imi place sa investesc in pensulele Mac (destul de scumpe) si atunci renunt la farduri.
Dar... totusi am reusit sa achizitionez cele doua culori cult si m-am gandit sa le fac niste swatch, poate vreti sa le cumparati online si e mai usor cu swatch-urile.
Amandoua sunt Frost, nu sunt mate si sunt usor de aplicat (mai ales cu pensula 217 de la Mac), au o consistenta placuta, nu am decat cuvinte de lauda pentru ele, dar... pentru ca am multe farduri Urban Decay pot face o comparatie obiectiva, zic eu, si sa spun ca fardurile Urban Decay sunt la fel de bune, daca nu chiar mai bune decat cele Mac. Deci daca nu aveti acces la Mac luati-va cu incredere UD (de pe site-urile din UK, ca la noi... din an in Pasti gasim in Sephora ceva) pentru ca sunt la fel de bune!

In stanga Sable, in dreapta Satin Taupe (cu flash):



In stanga Sable, in dreapta Satin Taupe (fara flash):


Satin Taupe (fara flash):

Foarte greu s-au lasat fotografiate, am sa pun mai multe poze ca sa se vada clar. Mai jos este Satin Taupe swatch:


Sable, tot fara flash:

Swatches (sus Sable, jos Satin Taupe):


Fara flash:


Punand pozele mi-am dat seama ca nu prea li se vede frumusetea in fotografii (scuze ca nu pot face poze mai bune) in realitate au niste reflexe superbe care nu prea se vad clar in poza.
Click pe poze pentru a le mari.





duminică, 26 septembrie 2010

Tag 8 intrebari

Am primit tag-ul de la iguanitza si ii multumesc!
Trebuie sa raspund la cele 8 intrebari si apoi sa creez alte 8 dar azi chiar nu am inspiratie de creat, voi raspunde doar intrebarilor:

1. Ce iti place sa faci cel mai mult?


Ziua - sport, noaptea - altceva:)
2. Ce obiceiuri proaste ai?

Mananc dulciuri, fumez (rar, cand ies in club), si pacatul capital :) - exista seri cand nu ma demachiez .... (stiu, stiu cat de rau este)

3. Ce lucru (material) iti doresti cel mai mult?
O canapea de la Ikea :)

4. Ce iti place cel mai mult la tine?
Imi plac ochii si picioarele lungi ( si modestia - ha ha )

5. Care este acel must have recomandat?
In materie de make up ? daca da, atunci cred ca eye primer-ul pentru farduri si creionul kohl negru.
6. Cat timp acorzi machiajului?

Depinde - minim 5min - max 30 min (nu folosesc fond de ten decat f rar dar la ochi imi place sa stau mult ca sa imi iasa perfect:)
7. Ce job ti`ar placea sa ai?
Make-up artist :) sau antrenor de fitness
8. Ce fobii ai?

Nu imi place deloc, dar deloc, sa zbor cu avionul
 

Sephora eye liner

Nu prea imi plac produsele marca Sephora (in afara de creioanele de ochi Electric care sunt foarte moi si seamana cu cele 24/7 de la Urban Decay) dar acest eyeliner de la Sephora m-a cucerit.

L-am testat mai mult in joaca dar mi-a placut asa de mult ca nu m-am putut stapani sa nu il cumpar chiar daca nu aveam nevoie de inca un eyeliner :)
Cel mai mult imi place culoarea, un verde turcoaz care la ochii mei caprui zic eu ca arata bine, mai ales daca e tenul bronzat...




Nuanta e nr 09 bleu turquoise:

Dar m-a impresionat si ca tine o zi intreaga (cu TFSI dedesubt normal), chiar scrie pe el "long-lasting".
Pretul e rezonabil, zic eu, - 40 de lei.
Ma mai tenteaza vreo doua culori - este un maro cu particule aurii superb (seamana perfect cu Bourbon - creionul de la UD) si un mov inchis.
Nu prea am folosit de mult eye liner, mai mult creioane dar imi place ca linia se traseaza mai subtire si mai precis cu tusul. Are un varf tare, nu e ca o pensula ci seamana mai mult cu tusurile carioca.

Nu am nimic negativ de comentat despre acest eye liner, deci il recomand 100%.

joi, 23 septembrie 2010

Long time no see

Wow din iulie nu am mai scris pe blog - scuze celor care il urmaresc in mod regulat.
Vreau sa incep sa scriu din nou si voi incerca si sa raspund la comentariile din urma...
Nu prea am achizitii noi dar m-am gandit sa fac review la multe produse pe care le am deja in sertar si s-au cam adunat :)
Incerc sa nu mai cumpar in perioada asta produse de beauty dar mi-e foarte greu pentru ca e sale pe lookfantastic.com, a aparut amber dimond de la dior pe strawberry si mi-o doream de cateva luni, tot astept sa apara Naked de la UD pe site-urile din UK, ma tenteaza sa fac o prima comanda pe NYX (Romania) etc, etc...
Dar deocamdata rezist eroic si poate daca incep sa fac review-uri la produsele pe care le am deja imi voi da seama ca nu am nevoie de altele noi... Clar nu am nevoie dar tentatiile sunt mai mari decat nevoia :)
Voi cum rezistati in perioada de criza? Ce va tenteaza acum?
See you soon!
Related Posts with Thumbnails